Late Start Schedule

No Seminar	
2. 10:20-10:54	34 min
3. 10:59-11:33	34 min
*5. 11:38-1:01	83 (61 minute class periods)
4. 1:06-1:40	34 min
6. 1:45-2:19	34 min
7. 2:24-2:58	34 min
8. 3:03-3:38	35 min

*LUNCH SHIFTS (22 minutes each)

1st: 11:33-11:55 2nd: 11:55-12:17 3rd: 12:17-12:39 4th: 12:39-1:01

CTC Students -- a.m. sessions will be canceled; students need to report to school by 11:30 Tiger Tutors & Cadet Teachers -- Canceled if off campus

Students need to be at school by 3rd hour (10:54)

Work Study Students -- prearrange with Mrs. Swain